LIFESTYLEFOTO

Lifestylefotografering handlar om att fånga livet just precis som det är nu. Som att berätta en sekvens ur erat liv och ge er möjligheten att återuppleva den igen i bilderna. Vad är det du helst vill minnas från när barnen var små? Det är det där leendet, goset i soffan, den lilla handen runt ditt finger, kanske när ni badade tillsammans eller era amningsstunder. Lifestyle syftar helt enkelt till att dokumentera ert liv just nu. Det innebär att det inte krävs någonting av er, bara att existera som ni brukar i ert hem. Jag hänger på er när ni lever er vardag och det betyder att barnen kanske har mjölkmustasch, hoppar i sängen och du och din partner bryter ihop i ett gapskratt. Att sitta välkammade i soffan och le stelt in i kameran är nog få som förknippar med sin vardag under de kaotiska småbarnsåren.

Ibland får jag frågan om jag fotograferar nyfödda, svaret är både ja och nej. Nej jag fotograferar inte nyfödda i olika uppställda positioner i en studio. Istället vill ge er möjligheten att dokumentera er bebisbubbla. Jag kommer hem till er och fångar stunderna ni har just nu. Det ni vill minnas är hur ni levde ert liv där och då, när ert lilla knytte precis hade gjort entré och vänt upp och ner på allt med en aldrig tidigare upplevd kärlek.

SÅ GÅR DET TILL

  • Skicka en bokningsförfrågan till mig, klicka HÄR. Jag återkopplar till dig, vanligtvis samma dag, och vi kommer gemensamt fram till lämplig tid och”bollar” idéer och önskemål med varandra.
  • Jag kommer hem till er och fångar er precis som ni är just nu. Hur lång tid fotograferingen tar är väldigt varierande, men du kan räkna med  1-2 timmar och kostar 1000 kr.
  • Inom en vecka efter fotograferingen får du en länk till ett webbgalleri där du i lugn och ro går igenom alla dina bilder och väljer själv vilka och hur många du vill köpa, digitalt och/eller prints. Prints erbjuds vid beställning över 10 bilder. Ju fler bilder du väljer desto billigare styckpris.

PRIS

Fotograferingskostnad Lifestyle 1000 :-

LILLA

5 st bilder
Färg- och svartvit kopia
Levereras digitalt

1.700 :-

MELLAN

10 st bilder
Färg- och svartvit kopia
Levereras digitalt
2.000 :-


+ prints på matt fotopapper
Färg- och svartvit kopia, 10×15 cm
Emballage och frakt hem till dig
2.500 :-

STOR

20 st bilder
Färg- och svartvit kopia
Levereras digitalt
3.000 :-


+ prints på matt fotopapper
Färg- och svartvit kopia, 10×15 cm
Emballage och frakt hem till dig
3.550 :-

RUBBET

30 st bilder
Färg- och svartvit kopia
Levereras digitalt
4.000 :-


+ prints på matt fotopapper
Färg- och svartvit kopia, 10×15 cm
Emballage och frakt hem till dig
4.600 :-

IMG_3549

Info och villkor

Jag använder bilderna jag tar i min marknandsföring. Med det menar jag publicering på Facebook, instagram och hemsidan. Jag visar självklart inga privata delar som kan tänkas synas vid en gravidfotografering. Om du inte vill att bilderna ska publiceras meddela mig detta vid bokning. Läs mer om mina villkor HÄR.

IMG_1591

Om mig

Läs om personen bakom kameran. Varför jag har ett företagsnamn som en biff och vad jag vill ge dig som bokar en fotografering med mig.

IMG_2208

Min bildstil

Alla fotografer har olika bildstil och det är viktigt att man som kund gillar fotografens stil för att bli nöjd med resultatet. Jag vill beskriva min bildstil som mörk, murrig & mjuk. Jag gillar dova toner med få och matta färger. Jag dras till färger som är jordnära som svart, brunt, beige och grå. Jag bollar gärna klädval och miljöval tillsammans med dig för att våra tankar ska mötas på bilderna.