NYFÖDD

Tiden med en nyfödd bebis är en väldigt speciell tid. En hel drös med nya känslor som man aldrig tidigare upplevt uppenbarar sig. Det är mycket som är nytt för hela familjen och kanske tänker man inte på att fotografera. Men tiden med en nyfödd bebis går extremt snabbt och att ha bilder att titta tillbaka på senare är ovärdeligt. Man kan ju som bekant inte stoppa tiden, men en bild ger oss möjligheten att förnimma den där doften, känna de där mjuka kinderna och återuppleva den där magiska känslan flera år senare.

Jag vill ge er möjligheten att dokumentera er bebisbubbla. Jag kommer hem till er och fångar stunderna ni har just nu och vill minnas. Därför kommer jag inte be er att städa ert hem, sitta välkammade och rena i soffan och le in i kameran. Det ni vill minnas är hur ni levde ert liv just då, då när det där lilla knyttet precis hade gjort entré och vänt upp och ner på det med en aldrig tidigare upplevd kärlek.

SÅ GÅR DET TILL

  • Skicka en bokningsförfrågan till mig, klicka HÄR. Jag återkopplar till dig, vanligtvis samma dag, och vi kommer gemensamt fram till lämplig tid, plats samt ”bollar” idéer och önskemål med varandra.
  • Jag kommer hem till er, alternativt ni hem till mig om ni föredrar det, och fångar er precis som ni är just nu. Fotograferingen tar ca 1 timme och kostar 700 kr.
  • Inom en vecka efter fotograferingen får du en länk till ett webbgalleri där du i lugn och ro går igenom alla dina bilder och väljer själv vilka och hur många du vill köpa, digitalt och/eller prints. Prints erbjuds vid beställning över 10 bilder. Ju fler bilder du väljer desto billigare styckpris.

PRIS

Fotograferingskostnad nyfödd 700 :-

LILLA

5 st bilder
Färg- och svartvit kopia
Levereras digitalt

1.700 :-

MELLAN

10 st bilder
Färg- och svartvit kopia
Levereras digitalt
2.000 :-


+ prints på matt fotopapper
Färg- och svartvit kopia, 10×15 cm
Emballage och frakt hem till dig
2.500 :-

STOR

20 st bilder
Färg- och svartvit kopia
Levereras digitalt
3.000 :-


+ prints på matt fotopapper
Färg- och svartvit kopia, 10×15 cm
Emballage och frakt hem till dig
3.550 :-

RUBBET

30 st bilder
Färg- och svartvit kopia
Levereras digitalt
4.000 :-


+ prints på matt fotopapper
Färg- och svartvit kopia, 10×15 cm
Emballage och frakt hem till dig
4.600 :-

IMG_3549

Info och villkor

Jag använder bilderna jag tar i min marknandsföring. Med det menar jag publicering på Facebook, instagram och hemsidan. Jag visar självklart inga privata delar som kan tänkas synas vid en gravidfotografering. Om du inte vill att bilderna ska publiceras meddela mig detta vid bokning. Läs mer om mina villkor HÄR.

IMG_8324

Lifestylefotografering

Lifestylefotografering handlar om att fånga livet just precis som det är nu. Som att berätta en sekvens ur erat liv och ge er möjligheten att återuppleva den igen i bilderna. Vad är det du helst vill minnas från när barnen var små? Det är det där leendet, goset i soffan, den lilla handen runt ditt finger, kanske när ni badade tillsammans eller era amningsstunder.

IMG_2208

Min bildstil

Alla fotografer har olika bildstil och det är viktigt att man som kund gillar fotografens stil för att bli nöjd med resultatet. Jag vill beskriva min bildstil som mörk, murrig & mjuk. Jag gillar dova toner med få och matta färger. Jag dras till färger som är jordnära som svart, brunt, beige och grå. Jag bollar gärna klädval och miljöval tillsammans med dig för att våra tankar ska mötas på bilderna.