En newbornfotografering äger rum nära inpå förlossningen, detta för att möjligheten till rofyllda bilder på en sovande bäbis ska vara så stor som möjligt. En newbornfotografering bör ske när bebisen är mellan 4-12 dagar. Även här handlar det om vilka sorts bilder du vill ha men om man vill ha bilder på en sovande bebis får man räkna med att det tar tid och att det kan komma att bli några matpauser och blöjbyten för att få till bilderna. Det går att variera en sådan fotografering i det oändliga och tillsammans kommer vi överens om hur du vill föreviga din bebis. Vissa vill ha mycket rekvisita och andra vill ha enkla avskalade bilder. En förlossning och första tiden med en bebis är fysiskt och psykiskt utmanande och många känner inte alls för att åka iväg till en studio med allt vad det innebär. Jag kommer hem till er en tid som passar oss båda och självklart styr bebisens behov och form hela fotograferingen. Ni är även välkomna hem till mig.

Jag har en del rekvisita att tillgå i form av korgar och små sängar samt filtar och hårband. Jag kan självklart även ta med mig önskvärd rekvisita hem till er som vi tillsammans kommer överens om.

Under hela 2017 får du halva priset på fotograferingskostnaden om du har genomfört en gravidfotgrafering med mig! Se mer under Erbjudanden.