"Det vackraste och bästa i världens kan inte ses eller tas på,
det måste kännas i ditt hjärta"

- Helen Keller

Wiii, vad roligt att du har hittat in till mig! Angusfoto syftar inte på någon biff utan på mitt namn. Anna Gustafsson heter jag och jag finns i Örebro och Lidköping/Götene. Jag har en så kallad utomhusprofil, vilket innebär att jag inte fotograferar i någon studio utan utomhus året runt. Alla fotograferar har olika bildstil och jag vill beskriva min som mörk, murrig, matt och dov.

Vem är jag då. Det finns ju mycket att säga så klart, alla gillar ju att prata om sig själv. Men det viktigaste; Jag brinner för jämställdhet och en giftfri vardag. Jag vill lära min son att en man inte är lika med känslokall och hård och jag vill lära min dotter att kärlek aldrig börjar med bråk. Jag ger mina barn alternativ i livet i form av kläder, aktiviteter och känslor och använder gärna ord som hen och stopp min kropp för att jag förstår att allt har en del i förändring av en norm. Jag plastbantar och får en euforisk känsla av loppis. Min bästa vän är Sue Ellen, den franska bulldogen. Människovänner är viktigt, familj likaså. Jag köar på ticnet efter Håkan Hellström biljett på Ullevi och väljer svensk musik och film först. Jag går i scrubs till vardags och arbetar för att äldre människor ska ha en aktiv vardag. That´s me!

Mitt mål med varje fotografering är att berätta er historia, med alla känslor som den innehåller! Jag är inte ute efter att skapa porträttbilder på välkammade barn som tittar in i kameran med ett påklistrat leende, jag vill ge er livskaoset på bild! En fotografering med mig innebär massor av bus, skratt, lek och kanske även gråt, precis så som livet är. Ni får en oförglömlig tid tillsammans och bilder som ni kan titta tillbaka på blir en investering för livet! Låter det fantastiskt härligt och spännande? Då är jag din fotograf. Vi ses!

”Anna är en otroligt bra fotograf som verkligen har förmågan att få en att slappna av framför kameran. Vi valde Anna till vår gravidfotografering och är väldigt nöjda med det! Hon fångade upp våra känslor väldigt bra i bilderna! ”

– Malin

”Anna fotade vår 5 månaders bebis och tog även bilder på hela familjen. Hon är en väldigt duktig och proffsig fotograf! Vi blev verkligen så nöjda med bilderna! Anna rekommenderas varmt!”

– Karin

”Anna visste exakt vad hon gjorde och var så bekväm med kameran att ingen av oss va spända. Och det bästa är att jag och killen tyckte detta var så kul! Det blir ett minne för livet, en romantisk kväll med skratt och kärlek. Det finns många fotografer här i världen men ingen som hon!

– Ronja & Odde