DINA BILDER I EN FOTOBOK

När du köper bilder av mig får du dom alltid i en digital högupplöst fil. Du har då själv möjligheten att bestämma vad du vill göra med bilderna, framkalla, canvas, förstoringar, fotobok etc. För många blir den där fotoboken aldrig gjord. Dagarna, veckorna, åren går och knappt någon har sett de där vackra bilderna ni investerat i hos fotografen. Att göra en fotobok är inte alltid enkelt att få till på ett bra sätt och det är tidskrävande. Visst vore det då skönt om jag gjorde den åt dig. Jag som har erfarenheten att sätta ihop bilder och har möjligheten som fotograf beställa den finast av fotoböcker. Klar och redo att bläddra i om och om igen!

FOTOBOK INGÅR I "RUBBET"

När du köper bildpaketet ”Rubbet” efter en familjefotografering ingår en fotobok! Fotoboken innehåller många av bilderna i ditt urval som du så klart även får digitalt. Det är jag som komponerar fotoboken och således även väljer vilka, hur många, samt placering på bilderna i boken. Boken ingår alltså i priset som du betalar när du väljer bildpaketet ”Rubbet”. Vill du köpa till en fotobok av dina gravidbilder säg till så skickar jag en offert.

Därför ska jag göra din fotobok

  1. Bästa boken! Du får möjlighet till en superfin produkt som du som privatperson inte har möjlighet att beställa själv. Fotoboken jag gör till dig är lyxig, tålig och enligt mig den finaste på marknaden.
  2. Du sparar tid. Du slipper allt jobb som det krävs för att få till en fotobok, det tar alltid mycket längre tid än man tänkt. Du slipper ladda ner program från sidan och lägga tid på att välja bilder och komponera dessa i en bok.
  3. Du slipper val! Om du som jag drar åt det ambivalenta hållet kan val av fotobok bli en jobbig process. Man ska välja företag att köpa bok ifrån, välja variant av bok, komponera ihop bilderna snyggt, välja layout etc. Dessa val är enkla för mig.
  4. Det blir gjort! Det är många saker som ligger på vår to-do-list och bilderna blir liggande på hårddisken osynliga för släkt och vänner. Jag får den gjord!

”Att bläddra i boken med våra familjebilder gör hjärtat varmt. En lyxigare variant av fotobok som uppskattas av både stora och små i familjen. Minnen som förevigats på ett vackert vis med kärlek!”

Familjen Östlund

”Fotoboken Anna gjorde till oss har gett oss så mycket fina stunder och glädje! Hela familjen älskar den. Annas fotostil med de dova, murriga färgerna, med det skimrande ljuset och med de nakna känslorna lyser igenom i varenda del i denna fantastiska bok. Vi har så många gånger tänkt att vi ska få till och göra en fotobok men inte tagit oss för, nu gjorde Anna det åt oss och vi är mer än nöjda!”

Elin & Klas

UTSEENDE

Fotoboken som jag erbjuder är av finaste kvalité och med tjocka vackra sidor. Bilderna är trycka på matt fotopapper och sidorna bli helt plana då du lägger ner boken så att ingen bild missas av en trist kant, så kallad lay flat. Boken är 20×20 cm och omslaget är av linne. Du väljer själv vilken färg du vill ha av 12 varianter. På framsidan finns en titel som du själv får vara med och bestämma kring. Det är bilderna som är fokus i boken och det kommer inte vara någon, eller mycket lite, text i boken.

SKÖTSELRÅD

Sidorna är så kallade lay flat vilket innebär att de med tiden blir helt platta, ingen skarv och ligger plant på bordet. Då du får din fotobok är sidorna inte helt liggande och du ska inte tvinga ner sidorna till en början. Detta kommer med tiden, och med antal bläddringar, lägga ut sig helt. Genom att du bläddrar igenom din bok gång på gång kommer sidorna lägga sig plant. Öppna inte boken mer än i plant läge, 180 grader. Detta kan medföra att du skadar boken. Förvara din bok på ett torrt ställe med normal rumstemperatur och låt den ligga plant, förvara den inte stående. Om din bok blir smutsig använd en torr och mjuk trasa, gnugga inte. Hantera den varsamt och med kärlek. Bläddra i den om och om och om igen!