Föreviga din familj

Att investera i en familjefotografering är något jag rekommenderar alla att göra. Inte bara för att du vill ha bilder på när barnen är små utan för att barnen ska ha möjlighet att se tillbaka på er när de blir större!

”Du kommer aldrig få mina barn att sitta stilla och titta in i kameran” BRA! Då har du kommit till rätt fotograf! När jag fotograferar är mitt vision att ge er bilder som berättar er historia med massor av känslor! Jag kommer inte be er att sitta uppradade med välkammat hår, stelt leende och tvångsmässigt stirra in i kameran. Istället kommer ni leka, busa, dansa, kramas och pussas! Ni kanske kommer sitta under en filt och berätta spökhistorier, viska hemligheter i syrrans öra, leka tafatt och kanske kommer någon till och med fälla en tår om leken slutar med ett skrapsår på knät.  Vi går alla därifrån en upplevelse rikare, bilderna blir en bonus och ett oförglömligt minne som ni kan se tillbaka på för evigt. En möjlighet att stoppa tiden, om än bara på bild.

Så går det till

  1. Skicka en bokningsförfrågan till mig som du hittar längst ner på sidan. Jag återkopplar till dig, vanligtvis samma dag, och vi kommer gemensamt fram till lämplig tid, plats samt ”bollar” idéer och önskemål med varandra
  2.  Jag fotograferar allra helst utomhus. Jag har flera favoritplatser att rekommendera i Örebro beroende på årstid. Vilken tid på dygnet vi träffas avgörs av årstid och väder.
  3. Fotograferingen tar ca 1 timme och under denna tiden vet ingen vad som kommer hända. Jag utgår alltid från er som familj och låter alltid barnen styra fotograferingen. Förbered barnen på en rolig stund tillsammans med er, fokusera på er som familj och att ni har en härlig stund tillsammans med mys, bus, lek och kaos. Lägg mindre fokus på fotografen som krälar runt omkring er.
  4. Efter fotograferingen får ni ett digitalt urvalsalbum där ni själva väljer hur många bilder ni vill köpa. Slutsumman styrs av vilket bildpaket ni väljer.
  5. Ni får varje fil i en färg- och en svartvit digital kopia. Väljer ni bildpaket ”Rubbet” är detta slutsumman på fotograferingen samt att det ingår en exklusiv fotobok. Klicka HÄR för att läsa mer om fotoboken jag erbjuder.

Familjefotografering

1.000 :-

Bildpaket

(Väljs efter urvalet presenterats)

Lilla

5 st bilder

2.000 :-

Stora

15 st bilder

3.500 :-

Rubbet

Allt ingår!
Alla bilder i urvalet (ca 50-60 st) inkl fotograferingskostnaden och en fotobok
5.900:-

Boka en familjefotografering!