WOW GRATTIS

…till graviditeten. En helt otrolig, och begränsad tid, som är väl värd att investera i en fotografering. Jag har fotograferat över 60 gravida kvinnor och varje gång är lika speciell. Det finns inga regler för när och hur man vill föreviga sin mage men om man vill ha lite hjälp på vägen och veta hur jag tänker som fotograf så kan du ta del av informationen på denna sida.

"Livets största resa. En gravid kvinna är något av det vackraste jag vet och mitt absoluta favoritobjekt att fotografera. Jag vill fånga den redan så starka kärleken och den stora förväntansfulla längtan"

När ska man fota?

Det hela beror självklart på hur du mår och hur stor mage du vill ha på bilderna. Jag rekommenderar dig att föreviga din mage någon gång mellan v 27-35. Tänk på att ta kontakt och boka in din fotografering i tid så att du säkert får en ledig tid när det passar dig bra.

Vart ska vi vara?

Vi kommer gemensamt fram till var fotograferingen ska äga rum. Då jag helst fotograferar utomhus i alla lägen kan man satsa på ett avskilt område där man får vara ensamma. Ibland vill man visa mer hud på några bilder och tillåter vädret är det bara att kasta plaggen wiii! Är det kallt eller om det inte känns bekvämt att va ute kan man självklart vara inomhus.

Vad ska jag ha på mig?

Det avgör du självklart själv. Vissa har planerat för detta länge och vet precis vad de ska ha på sig och andra vill ha hjälp. Jag har ett färdigställt album med inspirationsbilder som passar min bildstil, detta delar jag gärna med dig och jag hjälper gärna till att bolla idéer kring klädval. Jag gillar jordnära färger som beige, svart, grå, marinblått, senapsgul & kamel. Det är viktigt med klädval och därför råder jag dig att lägga lite extra tid på just den biten.

Vilka ska vara med?

Du bestämmer själv vilka som ska vara med på bilderna. Vill du ha med din partner och /eller syskon går det självklart bra. Om det är mindre barn så kan det vara en fördel att ta med en ”barnvakt” som kan passa barnet när du och din partner tar bilder på er. Om ni är fler med på bilderna så är det bra att försöka matcha era kläder i samma färgskala. Gravidfotografering innebär en gravid kvinna inkl ev partner, ska hela familjen med syskon vara med på bilderna (yeeea skoj) så gäller priserna under familjefotografering.

Hur går det till?

  1. Fyll i bokningsformuläret längst ner på sidan. Jag återkopplar till dig, vanligtvis samma dag, och vi kommer gemensamt fram till lämplig tid, plats samt ”bollar” idéer och önskemål med varandra.
  2. Du får fri tillgång till min ”lånegarderob” med kläder, klicka HÄR.
  3. Vi ses utomhus på bestämd plats och fotograferar under cirka en timme
  4. Inom 2 veckor efter fotograferingen får du ett digitalt urvalsalbum där du själv väljer vilka bilder du vill köpa
  5. Fotograferingskostnaden + bildpaket = slutsumman

"Det bästa är att jag och killen tyckte detta var kul! Det blir ett minne för livet! En romantisk kväll med skratt & kärlek. Det finns många fotografer här i världen men ingen som hon"

GRAVIDFOTOGRAFERING

1.000 :-

BILDPAKET

(Väljs efter att urvalet presenterats)

Brons

5 st digitala filer
1.700 :-

Silver

10 st digitala filer
2.500 :-

Guld

15 st digitala filer
3.000 :-

Diamant

Allt ingår!
Alla bilder i urvalet (ca 30-40 st) inkl fotograferingskostnaden
Levereras digitalt
4.500 :-

Boka gravidfotografering!