ommig

[ezcol_1half]

Jag

Bakom angusfoto finner ni en 34-årig västgöte vid namn Anna Gustafsson. Jag hamnade i Örebro på grund av studier men blev kvar på grund av kärleken. Granne med svartån och Oset bor jag tillsammans med min sambo, våra två barn och en galen fransk bulldog vid namn Sue Ellen. Jag är en person med mycket barnasinne kvar som älskar att vara kreativ och skapa.

Så länge jag kan minnas har jag varit intresserad av att pyssla, måla och fotografera. Under skoltiden stod jag ofta i mörkrummet och framkallade bilder. Jag minns fortfarande lukten av fix, den förväntansfulla känslan när bilden började växa fram och paniken när en klasskompis öppnade dörren och släpper in ljus när man har massor med nytillverkade droppande bilder hängande på tork.

[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]

Angusfoto

2011 köpte jag min första systemkamera, Canon 550d, och fotograferandet blev en del av mitt liv. Våren 2013 tog jag steget ut och lanserade min hemsida för att kunna ta emot bokningar. Jag har ingen gedigen utbildning inom fotografering. En kurs på medborgarskolan och en kurs i digital bildbehandling på högskolan, resten har jag lärt mig själv. Jag utvecklas varje gång jag fotograferar och foto är min stora passion. Angusfoto då, varför heter jag som en biff? Brist på idéer fick det bli de första bokstäverna i mitt namn helt enkelt.

I januari 2015 köpte jag en Canon 6D och tog därmed steget in i fullformatets värld. Jag utvecklas ständigt och känner nu att jag har hittat hem i min bildstil. Från att ha tagit ljusa ”pastelliga” bilder går jag mer och mer nu åt det murriga kontrastlösa hållet och där känner jag mig mycket mer hemma.

[/ezcol_1half_end]

DSC_4337

Välkommen hit och hoppas att vi ses!

 

Anna Gustafsson – Fotograf Örebro & Skaraborg