IMG_7094

”Anna fotograferade mig när jag var gravid, bilderna blev sådär härligt romantiska och vackra som jag önskade! När lillen sedan kommit valde vi att Anna skulle fotografera honom son nyfödd, även de bilderna blev så himla fina. Ett riktigt fint minne. Vid båda fotograferingarna har Anna varit otroligt lyhörd och kreativ för att fånga de där fina ögonblicken. Annas personlighet gör dessutom att fotograferingen blir väldigt naturlig och rolig, även för oss som är ovana framför kameran”
Felicia

IMG_3371

”En fotografering med en 1-åring kan ju gå precis hur som helst men Anna gjorde så att allt gick smidigt och snabbt. Anna fick oss att känna oss trygga och kom med många ideér som inte kändes stela alls! Hon lyssnade helt på våra önskemål om rekvisita/plats/typ av fotografering mm och kom samtidigt med förslag själv. Vår familj kommer komma åter med fler uppdrag i framtiden och rekommenderar varmt Anna som fotograf. Bilderna äskar vi och de blev över all förväntan!”
Fam Johansson

IMG_3980

” Annas passion för fotografering syns verkligen i hennes bilder. Hon har en förmåga att använda sig av ljuset och fånga ögonblicket och känslan. Som en spontan fotografering när hon fotade mig på en åker en sen sommarkväll, bilderna blev magiska! Jag gillar att hon har en tanke och ett mål med en fotografering, det får en att känna sig trygg. Jag är supernöjd med bilderna som Anna har tagit på mig och min familj och rekommenderar henne varmt”
Hanna

 

IMG_5299

Anna är en positiv och engagerad fotograf. Det är tydligt att hon trivs bakom kameran och brinner för sin hobby. Hon är kreativ både under fotograferingen och redigeringen, samtidigt som hon lyssnade till mina idéer och förslag. Som en nervös och oerfaren ”modell” var det skönt att ha en lugn och uppmuntrande fotograf bakom kameran. Jag har blivit fotograferad vid två tillfällen och har fått många fantastiska bilder . Jag kan varmt rekommendera Anna som fotograf
Helga

IMG_8396

”Efter mycket letande på internet efter en bra gravidfotograf hittade vi in till Annas hemsida. Vi kollade igenom bilderna som fanns på sidan och bestämde oss väldigt fort att det var hon som skulle få ta våra bilder. Vi passade även på att boka in newborn- och barnporträtt eftersom vi nästan visste att korten skulle bli bra, och visst hade vi rätt! Trots att vår lilla pingla var trött och hungrig lyckades hon ändå fånga de perfekta korten på Selma. På gravidfotograferingen hade vi valt avklädda bilder och när kläderna var avklädda och Anna satt bakom kameran så kändes allt riktigt bra, vi kände att vi kunde lita fullt ut på henne och det var riktigt roligt. Anna hittar ljuset direkt och fångar rätt ögonblick! Anna är en riktigt härlig person som utgår från kundens vilja. Vi är mycket nöjda och kommer att använda oss utav Anna många fler gånger”.
Rebecca & Samuel

IMG_0373

Anna fotade mig när jag var gravid och då passade vi även på att ta lite familjekort. Vi blev supernöjda och det var lätt att känna sig avslappnad med Anna, trots att man var lite mera avklädd på en del kort när vi fotade magen. Anna såg till att fånga min dotters uppmärksamhet och hela familjen kände sig bekväma. Jag tycker om hur Anna fotar, hur hon arbetar med ljuset och hur hon lyckas fånga det där speciella ögonblicket.
Madeleine

IMG_0511

”Anna förevigade min lilla gravidkula i somras. Jag är inte den som är bekväm på bild utan brukar mest se konstig ut, men Anna fick mig att slappna av och bilderna blev hur bra som helst. Vi hade också en rolig och inspirerande dialog innan där vi delade idéer och vilken stil jag tänkte att jag ville ha och hon var väldigt lyhörd. Det blev precis hur bra som helst. All cred till Anna helt enkelt!”
Johanna

IMG_9993

”Vi valde att Anna skulle få föreviga vår graviditet och vi kunde nog inte blivit mer nöjda!
Hon är otroligt duktig på att fånga känslor och kommer med bra idéer”.
Johanna & Robin

IMG_0305

”Anna är en super duktig fotograf som har lyssnat och tagit till sig av våra önskemål och fått fotona att bli helt underbara. Ett stort plus ska hon ha för hennes tålamod och stort kundfokus. Vi har därför valt att fota med henne vid tre tillfällen. Första gången var vid min graviditet där Anna tålmodigt fotade oss ute i naturen i flera timmar när hon själv var gravid och resultatet blev flera hundra vackra foton med mycket motljus som vi önskade. Andra gången tog vi julfoton och tredje vid lillans 1 års dag och vid alla tillfällena blev vi super nöjda och därmed kommer vi att anlita Anna fler gånger. Vi kan bara starkt rekommendera Anna”.
Jaqline & Sebastian

 

Anna Gustafsson – Fotograf Örebro & Skaraborg