FAMILJ

En familj kan se ut i princip hur som helst.  Så unika på just sitt sätt med den gemensamma nämnaren att kärleken är både gränslös och villkorslös. Jag vill fånga er precis som ni är, i leken, i skrattat, i allvaret och i kärleken.

Jag träffar dig och din familj på en gemensamt bestämd plats utomhus. Jag använder mig enbart av befintligt ljus så tid på dygnet, samt årstid, avgör vilken tid vi ses. Under ca en timme hänger jag på er familj och fångar er precis som ni är just då. Jag kommer inte be er att samtidigt titta in i kameran med ett stelt leende. Istället kommer ni leka, busa, dansa, kramas och pussas! Ni kanske kommer sitta under en filt och berätta spökhistorier, viska hemligheter i syrrans öra eller leka tafatt. Förhoppningsvis går vi alla därifrån en upplevelse rikare, bilderna blir en bonus.

SÅ GÅR DET TILL

 • Skicka en bokningsförfrågan till mig, klicka HÄR. Jag återkopplar till dig, vanligtvis samma dag, och vi kommer gemensamt fram till lämplig tid, plats samt “bollar” idéer och önskemål med varandra.
 • Jag fotograferar allra helst utomhus. Jag har flera favoritplatser att rekommendera i Örebro beroende på årstid. Vilken tid på dygnet vi träffas avgörs av årstid och väder.
 • När du har bokat en fotografering skickar jag ut ett formulär som ni får fylla i innan fotograferingen. Detta för att jag ska få möjlighet att veta lite om er! Era förväntningar och personligheter.
 • Fotograferingen tar ca 1 timme och under denna tiden vet ingen vad som kommer hända. Jag utgår alltid från er som familj och låter alltid barnen styra fotograferingen. Förbered barnen på en rolig stund tillsammans med er, fokusera på er som familj och att ni har en härlig stund tillsammans med mys, bus, lek och kaos. Det är sådana bilder som ni kommer älska att ni har på er tillsammans.

DETTA FÅR DU

 • Konsultation över mail angående val av plats, kläder etc
 • Fritt välja kläder ur min lånegarderob; Gravid- och barnplagg
 • Ca en timmes fotografering på bestämd plats utomhus
 • Själv välja dina bilder ur ett digitalt urvalsalbum hemifrån via din dator/telefon
 • Valda bilder levererade högupplösta digitalt via länk till din mail
 • En färg- och en svartvit kopia av dina valda bilder
 • Dina bilder lagrade minst 1 år vilket gör det möjligt för dig att köpa fler bilder senare eller få tillbaka om de kommer bort

Pris

Fotograferingskostnad + bildpaket = slutpris

Familjefotografering

500 :-

Bildpaket

Lilla
5 st bilder

2.000 :-

Stora
15 st bilder

3.500 :-

Rubbet
Allt ingår!
Alla bilder i urvalet (ca 40-50 st) inkl fotograferingskostnaden

5.000 :-

IMG_5872u

Info och villkor

Jag använder bilderna jag tar i min marknadsföring. Med det menar jag publicering på Facebook, instagram och hemsidan. Jag visar självklart inga privata delar som kan tänkas synas vid en gravidfotografering. Om du inte vill att bilderna ska publiceras meddela mig detta vid bokning. Läs mer om mina villkor HÄR.

IMG_1860

Utomhusfotografering

Jag äger ingen studio och fotograferar i stort sett alla mina kunder utomhus. Att fotografera utomhus ger vacker miljö och, enligt mig, det bästa sättet att få till livfulla bilder med mycket känsla. Jag har flera favoritställen runt om i Örebro beroende på årstid, tid på dagen och typ av porträttfotografering. Jag provar gärna nya ställen tillsammans med dig.

IMG_4875

Min bildstil

Alla fotografer har olika bildstil och det är viktigt att man som kund gillar fotografens stil för att bli nöjd med resultatet. Jag vill beskriva min bildstil som mörk, murrig & mjuk. Jag gillar dova toner med få och matta färger. Jag dras till färger som är jordnära som svart, brunt, beige och grå. Jag bollar gärna klädval och miljöval tillsammans med dig för att våra tankar ska mötas på bilderna.