OM MIG

Jag är en biff
Vad glad jag är att du hittat hit till Angusfoto! Varmt välkommen. Jaha tänker du, en biff! Varför har människan ett företagsnamn som en biff. Det hela är inte svårare än att det är mina första bokstäver i mitt namn, Anna Gustafsson. Jag är en 30+ någonting västgöte född och uppvuxen på slätta. Orten man passerar när man åker mot Göteborg men har en bit kvar, Götene. Det var på Fornängsskolan det började. Där stod jag ofta i mörkrummet och framkallade bilder. Jag minns fortfarande lukten av fix, den förväntansfulla känslan när bilden började växa fram och paniken när en klasskompis öppnade dörren och släpper in ljus när man hade massor med nytillverkade droppande bilder hängande på tork.

5 epitet
Dotter, syster, sambo, matte och mamma. Epitet man kan sätta på mig. Älskar dom alla så det gör ont, ibland mer och ibland mindre. Jag är mamma till Pärlan och Have. Två ytterligheter i olikheter och det bästa av två världar. Jag ägs av en fransk bulldog vid namn Sue Ellen som älskar att sitta i knät och ylar likt en varg när hon är ensam. Tillsammans med min kära skäggiga karl bor vi granne med Svartån i Örebro.

Jag och jag och jag och jag
Jag är en kreativ och pysslig person och har alltid älskar att måla, sy, pyssla och skapa. Egentligen har jag inte varit speciellt bra på det, speciellt inte att på att sy, men jag får en vision i huvudet och kör all in på det.

Jag hör till den lugna varianten, lite smårädd för typ allt och som liten rätt blyg. Jag har mycket barnasinne kvar, okej jag är barnslig. Jag skrattar när någon ramlar och älskar godis. Vardagen just nu går ut på att amma, mysa och torka spy. När jag inte gör det så går jag gärna på loppis, ryser av välbehag när jag fyndar något på loppis. Jag tror att det hela grundar sig i att jag är ganska ekonomisk (snål).

Fifty shades of grey
Som fotograf vill jag fånga spontana bilder fyllda med känslor. Det är alltid det viktigaste för mig och det jag vill ge till andra. Jag dras åt det mörka, murriga hållet och hör till de få som tycker att en grå novemberdag är perfekt fotoväder. Grå, grå, grå och svart det är min melodi! Det ryser av välbehag i mig när solen tittar fram och motljusbilder är något jag alltid älskat. Nu vet du lite om personen bakom kameran, jag hoppas att vi ses!

IMG_0007-copy

Gravidfotografering

Gravidmagen är mitt absoluta favoritobjekt att fotografera! Varför då? Det finns inget mer magiskt än att se blivande föräldrars kärlek till sitt ofödda barn. Att få äran att fånga detta på bild är det absolut bästa jag vet och en stor ära. Dessutom anser jag att en gravid kvinna är något av det vackraste som finns och det är verkligen en ära för mig att få föreviga detta.

IMG_5575-copy

Utomhusfotografering

Jag äger ingen studio och fotograferar i stort sett alla mina kunder utomhus. Att fotografera utomhus ger vacker miljö och, enligt mig, det bästa sättet att få till livfulla bilder med mycket känsla. Jag har flera favoritställen runt om i Örebro beroende på årstid, tid på dagen och typ av porträttfotografering. Jag provar gärna nya ställen tillsammans med dig.

IMG_8589

Min bildstil

Alla fotografer har olika bildstil och det är viktigt att man som kund gillar fotografens stil för att bli nöjd med resultatet. Jag vill beskriva min bildstil som mörk, murrig & mjuk. Jag gillar dova toner med få och matta färger. Jag dras till färger som är jordnära som svart, brunt, beige och grå. Jag bollar gärna klädval och miljöval tillsammans med dig för att våra tankar ska mötas på bilderna.