GRAVID

Livets största resa. En gravid kvinna är något av det vackraste jag vet och mitt absoluta favoritobjekt att fotografera. Jag vill fånga den redan så starka kärleken och den stora förväntansfulla längtan. En graviditet är en av de största tiderna i livet och det är en stor ära för mig att få föreviga den tillsammans med dig.

GRAVIDFOTOGRAFERING

Jag har fotograferat över 60 gravida kvinnor och varje gång är lika speciell. Det finns inga regler för när och hur man vill föreviga sin mage men om man vill ha lite hjälp på vägen och veta hur jag tänker som fotograf så kan man läsa vidare.

När ska man fota?
Det hela beror självklart på hur du mår och hur stor mage du vill ha på bilderna. Jag rekommenderar dig att föreviga din mage någon gång mellan v 27-35. Tänk på att ta kontakt och boka in din fotografering i tid så att du säkert får en ledig tid när det passar dig bra.

Vart ska vi vara?
Vi kommer gemensamt fram till var fotograferingen ska äga rum. Då jag helst fotograferar utomhus i alla lägen kan man satsa på ett avskilt område där man får vara ensamma. Ibland vill man visa mer hud på några bilder och tillåter vädret är det bara att kasta plaggen wiii! Är det kallt eller om det inte känns bekvämt att va ute kan man sjävklart vara inomhus.

Vad ska jag ha på mig?
Det avgör du självklart själv. Vissa har planerat för detta länge och vet precis vad de ska ha på sig och andra vill ha hjälp. Jag hjälper gärna till att bolla idéer kring klädval och har även några plagg att låna ut. Se HÄR. Jag gillar jordnära färger som beige, svart, grå, marinblått, senapsgul & kamel. När du bokar en gravidfotografering hos mig får du även möjligheten att köpa en krans eller en bukett till ett lågt pris. Jag samarbetar med duktiga Lisa som är florist och driver blomsterbutiken Lavendel i Örebro. Läs mer HÄR.

Vilka ska vara med?
Du bestämmer själv vilka som ska vara med på bilderna. Vill du ha med din partner och /eller syskon går det självklart bra. Om det är mindre barn så kan det vara en fördel att ta med en “barnvakt” som kan passa barnet när du och din partner tar bilder på er. Om ni är fler med på bilderna så är det bra att försöka matcha era kläder i samma färgskala.

SÅ GÅR DET TILL

  • Skicka en bokningsförfrågan till mig, klicka HÄR. Jag återkopplar till dig, vanligtvis samma dag, och vi kommer gemensamt fram till lämplig tid, plats samt “bollar” idéer och önskemål med varandra.
  • Jag fotograferar allra helst utomhus. Jag har flera favoritplatser att rekommendera i Örebro beroende på årstid. Jag tar även emot gravidfotograferingar i Götene/Lidköping i mån av tid. Vilken tid på dygnet vi träffas avgörs av årstid och väder. Fotograferingen tar ca 1 timme och kostar just nu endast 500 kr.
  • Inom en vecka efter fotograferingen får du en länk till ett webbgalleri där du i lugn och ro går igenom alla dina bilder och väljer själv vilka och hur många du vill köpa, digitalt och/eller prints. Prints erbjuds vid beställning över 10 bilder.

PRIS

Fotograferingskostnad gravidfoto 500 :-

LILLA

5 st bilder
Färg- och svartvit kopia
Levereras digitalt

1.700 :-

MELLAN

10 st bilder
Färg- och svartvit kopia
Levereras digitalt
2.000 :-


+ prints på matt fotopapper
Färg- och svartvit kopia, 10×15 cm
Emballage och frakt hem till dig
2.500 :-

STORA

20 st bilder
Färg- och svartvit kopia
Levereras digitalt
3.000 :-


+ prints på matt fotopapper
Färg- och svartvit kopia, 10×15 cm
Emballage och frakt hem till dig
3.550 :-

RUBBET

30 st bilder
Färg- och svartvit kopia
Levereras digitalt
4.000 :-


+ prints på matt fotopapper
Färg- och svartvit kopia, 10×15 cm
Emballage och frakt hem till dig
4.600 :-

IMG_0172

Info och villkor

Jag använder bilderna jag tar i min marknandsföring. Med det menar jag publicering på Facebook, instagram och hemsidan. Jag visar självklart inga privata delar som kan tänkas synas vid en gravidfotografering. Om du inte vill att bilderna ska publiceras meddela mig detta vid bokning. Läs mer om mina villkor HÄR.

IMG_7573å

Lånegarderob

När du bokar en gravidfotografering hos mig får du tillgång till en liten, men naggande god lånegarderob! Jag lånar ut tyllklojar, toppar, hattar mm till vår fotograferingen. Klicka dig in i lånegarderoben och kika runt för att se om något faller dig i smaken.

IMG_8467

Kransar och blommor

Vill du förgylla dina bilder lite extra så låt Lisa binda dig en krans eller en bukett! Kanske med din favoritblomma eller en blomma som betyder extra mycket för dig. Jag samarbetar med Lisa som driver Lavendel i Örebro och ger dig ett rabatterat pris på din krans eller bukett. Tryck på bilden för att läsa mer.