GRAVID

Livets största resa. En gravid kvinna är något av det vackraste jag vet och mitt absoluta favoritobjekt att fotografera. Jag vill fånga den redan så starka kärleken och den stora förväntansfulla längtan. En graviditet är en av de största tiderna i livet och det är en stor ära för mig att få föreviga den tillsammans med dig.

WOW GRATTIS

… till graviditeten. En helt otrolig, och begränsad tid, som är väl värd att investera i en fotografering. Jag har fotograferat över 60 gravida kvinnor och varje gång är lika speciell. Det finns inga regler för när och hur man vill föreviga sin mage men om man vill ha lite hjälp på vägen och veta hur jag tänker som fotograf så kan man läsa vidare.

När ska man fota?
Det hela beror självklart på hur du mår och hur stor mage du vill ha på bilderna. Jag rekommenderar dig att föreviga din mage någon gång mellan v 27-35. Tänk på att ta kontakt och boka in din fotografering i tid så att du säkert får en ledig tid när det passar dig bra.

Vart ska vi vara?
Vi kommer gemensamt fram till var fotograferingen ska äga rum. Då jag helst fotograferar utomhus i alla lägen kan man satsa på ett avskilt område där man får vara ensamma. Ibland vill man visa mer hud på några bilder och tillåter vädret är det bara att kasta plaggen wiii! Är det kallt eller om det inte känns bekvämt att va ute kan man sjävklart vara inomhus.

Vad ska jag ha på mig?
Det avgör du självklart själv. Vissa har planerat för detta länge och vet precis vad de ska ha på sig och andra vill ha hjälp. Jag hjälper gärna till att bolla idéer kring klädval och har även några plagg att låna ut. Se HÄR. Jag gillar jordnära färger som beige, svart, grå, marinblått, senapsgul & kamel. När du bokar en gravidfotografering hos mig får du även möjligheten att köpa en krans eller en bukett till ett lågt pris. Jag samarbetar med duktiga Lisa som är florist och driver blomsterbutiken Lavendel i Örebro. Läs mer HÄR.

Vilka ska vara med?
Du bestämmer själv vilka som ska vara med på bilderna. Vill du ha med din partner och /eller syskon går det självklart bra. Om det är mindre barn så kan det vara en fördel att ta med en “barnvakt” som kan passa barnet när du och din partner tar bilder på er. Om ni är fler med på bilderna så är det bra att försöka matcha era kläder i samma färgskala. Gravidfotografering innebär en gravid kvinna inkl ev partner, ska hela familjen med syskon vara med på bilderna (yeeea skoj) så gäller priserna under familjefotografering.

Parfotografering
Givetvis förevigar jag dig och din partner utan bebiskula med! En kärleksfull fotografering där ni får ägna er åt varandra en stund och sedan få dessa sparade för evigt är en väl värd investering.

"Det bästa är att jag och killen tyckte detta var kul! Det blir ett minne för livet! En romantisk kväll med skratt & kärlek. Det finns många fotografer här i världen men ingen som hon"

SÅ GÅR DET TILL

 • Skicka en bokningsförfrågan till mig, klicka HÄR. Jag återkopplar till dig, vanligtvis samma dag, och vi kommer gemensamt fram till lämplig tid, plats samt “bollar” idéer och önskemål med varandra.
 • Jag fotograferar allra helst utomhus. Jag har flera favoritplatser att rekommendera i Örebro beroende på årstid. Jag tar även emot gravidfotograferingar i Götene/Lidköping i mån av tid. Vilken tid på dygnet vi träffas avgörs av årstid och väder. Fotograferingen tar ca 1 timme.
 • Priserna på denna sida avser gravid- eller parfotografering med 2 personer. Ingår andra personer såsom syskon gäller priserna under familjefotografering.
 • Inom en vecka efter fotograferingen får du en länk till ett webbgalleri där du i lugn och ro går igenom alla dina bilder och väljer själv vilka och hur många du vill köpa. Ju fler bilder du väljer desto lägre styckpris. Vill du slippa tänka och få alla bilder i urvalet inkl fotokostnaden väljer du paketet Rubbet, allt betalat och klart och du får massor med fina bilder.

DETTA FÅR DU

 • Konsultation över mail angående val av plats, kläder etc
 • Fritt välja kläder ur min lånegarderob; Gravid- och barnplagg
 • Ca en timmes fotografering på bestämd plats utomhus
 • Själv välja dina bilder ur ett digitalt urvalsalbum hemifrån via din dator/telefon
 • Valda bilder levererade högupplösta digitalt via länk till din mail
 • En färg- och en svartvit kopia av dina valda bilder
 • Dina bilder lagrade minst 1 år vilket gör det möjligt för dig att köpa fler bilder senare eller få tillbaka om de kommer bort

Pris

Fotograferingskostnad + bildpaket = Slutpris. Bestäm själv efter du sett ditt urval vilket paket du vill köpa.

Fotograferingskostnad

500 :-

Bildpaket

Brons
5 st digitala bilder

1.700 :-

Silver
10 st digitala bilder

2.500 :-

Guld
15 st digitala bilder

3.000 :-

DIAMANT
Allt ingår!
Alla bilder i urvalet (ca 30-40 st) inkl fotograferingskostnaden
Levereras digitalt
4.000 :-

IMG_0172

Info och villkor

Jag använder bilderna jag tar i min marknandsföring. Med det menar jag publicering på Facebook, instagram och hemsidan. Jag visar självklart inga privata delar som kan tänkas synas vid en gravidfotografering. Om du inte vill att bilderna ska publiceras meddela mig detta vid bokning. Läs mer om mina villkor HÄR.

IMG_7573å

Lånegarderob

När du bokar en gravidfotografering hos mig får du tillgång till en liten, men naggande god lånegarderob! Jag lånar ut tyllklojar, toppar, hattar mm till vår fotograferingen. Klicka dig in i lånegarderoben och kika runt för att se om något faller dig i smaken.

IMG_8467

Kransar och blommor

Vill du förgylla dina bilder lite extra så låt Lisa binda dig en krans eller en bukett! Kanske med din favoritblomma eller en blomma som betyder extra mycket för dig. Jag samarbetar med Lisa som driver Lavendel i Örebro och ger dig ett rabatterat pris på din krans eller bukett. Tryck på bilden för att läsa mer.