Ursäkta röran!

Under januari görs hemsidan om. Besök mig på Facebook så länge

HIT

Gravid- och familjefotograf i Örebro

Jag är utomhusfotograf med kärlek till det mörka och murriga. Mitt mål är att fånga det där äkta leendet, den där varma kramen och den där talande blicken på bild och ge dig möjlighet att återuppleva den när du vill. Ett försök att göra det vi alla önskar vi kunde, stoppa tiden för en liten stund.

Kontakt

Fotobok

Fotobok

Familjefoto

Mitt mål

Att skapa bilder som fångar en känsla

Utomhusfotografering

Jag fotar i princip alltid utomhus då det ger livfulla, spontana bilder med mycket känsla

Absolut frihet

Du väljer själv dina favoritbilder via ett digitalt album och köper endast de bilderna du vill ha

Frilans finans

Jag fakturerar via Frilans finans, skatt och moms ingår i samtliga priser du ser på hemsidan

Mina senaste fotograferingar

Ord från mina kunder

”Anna förevigade min lilla gravidkula i somras. Jag är inte den som är bekväm på bild utan brukar mest se konstig ut, men Anna fick mig att slappna av och bilderna blev hur bra som helst. Vi hade också en rolig och inspirerande dialog innan där vi delade idéer och vilken stil jag tänkte att jag ville ha och hon var väldigt lyhörd. Det blev precis hur bra som helst. All cred till Anna helt enkelt!”

Johann LundinGravidfoto

”Anna fotograferade mig när jag var gravid, bilderna blev sådär härligt romantiska och vackra som jag önskade! När lillen sedan kommit valde vi att Anna skulle fotografera honom son nyfödd, även de bilderna blev så himla fina. Ett riktigt fint minne. Vid båda fotograferingarna har Anna varit otroligt lyhörd och kreativ för att fånga de där fina ögonblicken. Annas personlighet gör dessutom att fotograferingen blir väldigt naturlig och rolig, även för oss som är ovana framför kameran”

Felicia SverkerssonGravidfoto

”En fotografering med en 1-åring kan ju gå precis hur som helst men Anna gjorde så att allt gick smidigt och snabbt. Anna fick oss att känna oss trygga och kom med många ideér som inte kändes stela alls! Hon lyssnade helt på våra önskemål om rekvisita/plats/typ av fotografering mm och kom samtidigt med förslag själv. Vår familj kommer komma åter med fler uppdrag i framtiden och rekommenderar varmt Anna som fotograf. Bilderna äskar vi och de blev över all förväntan!”

Familjen JohanssonFamiljefotografering