OM MIG

Jag är en biff
Vad glad jag är att du hittat hit till Angusfoto! Varmt välkommen. Jaha tänker du, en biff! Varför har människan ett företagsnamn som en biff. Det hela är inte svårare än att det är mina första bokstäver i mitt namn, Anna Gustafsson. Jag är en 30+ någonting västgöte född och uppvuxen på slätta. Orten man passerar när man åker mot Göteborg men har en bit kvar, Götene. Det var på Fornängsskolan det började. Där stod jag ofta i mörkrummet och framkallade bilder. Jag minns fortfarande lukten av fix, den förväntansfulla känslan när bilden började växa fram och paniken när en klasskompis öppnade dörren och släpper in ljus när man hade massor med nytillverkade droppande bilder hängande på tork.

4 epitet
Dotter, syster, matte och mamma. Epitet man kan sätta på mig. Älskar dom alla så det gör ont, ibland mer och ibland mindre. Jag är mamma till Pärlan och Have. Två ytterligheter i olikheter och det bästa av två världar. Jag ägs av en fransk bulldog vid namn Sue Ellen som älskar att sitta i knät och ylar likt en varg när hon är ensam. Tillsammans bor vi granne med Svartån i Örebro där jag tar emot familje- och gravidfotograferingar samt ”hemmavid” i Lidköping/Götene.

Fifty shades of grey 
Jag dras åt det mörka, murriga hållet och hör till de få som tycker att en grå novemberdag är perfekt fotoväder. Grå, grå, grå och svart det är min melodi! Det ryser av välbehag i mig när solen tittar fram och motljusbilder är något jag alltid älskat. Miljön är viktig för mig och olika miljöer ger olika känsla i bilderna.

Din fotograf
Varför ska du boka mig som fotograf? Jag vill ge dig spontana bilder fyllda med känslor. Det är alltid det viktigaste för mig och det jag vill ge till dig. Livet rusar iväg i en rasande takt och jag vill ge dig möjligheten att se tillbaka på tillfällen som betytt mycket för er. Din familj, dina barn, din förlovning eller den magiska tiden när din bebis hjärta tickade under ditt. En fotografering hos mig är en stund där ni får tillfälle att mysa, gosa och vara nära varandra. Som grädden på moset får ni bilder som minne av denna dagen som kommer leva kvar för alltid. Jag vill berätta en historia med varje fotografering därför fokuserar jag på att få med allt från vår stund tillsammans. När ni sedan tittar på bilderna vill jag att ni ska känna känslan ni hade just då. En investering för livet.

Gravidfotografering

Gravidmagen är mitt absoluta favoritobjekt att fotografera! Varför då? Det finns inget mer magiskt än att se blivande föräldrars kärlek till sitt ofödda barn. Att få äran att fånga detta på bild är det absolut bästa jag vet och en stor ära. Dessutom anser jag att en gravid kvinna är något av det vackraste som finns och det är verkligen en ära för mig att få föreviga detta.

IMG_0588p

Utomhusfotografering

Jag äger ingen studio och fotograferar i stort sett alla mina kunder utomhus. Att fotografera utomhus ger vacker miljö och, enligt mig, det bästa sättet att få till livfulla bilder med mycket känsla. Jag har flera favoritställen runt om i Örebro beroende på årstid, tid på dagen och typ av porträttfotografering. Jag provar gärna nya ställen tillsammans med dig.

IMG_4875

Min bildstil

Alla fotografer har olika bildstil och det är viktigt att man som kund gillar fotografens stil för att bli nöjd med resultatet. Jag vill beskriva min bildstil som mörk, murrig & mjuk. Jag gillar dova toner med få och matta färger. Jag dras till färger som är jordnära som svart, brunt, beige och grå. Jag bollar gärna klädval och miljöval tillsammans med dig för att våra tankar ska mötas på bilderna.