OM MIG

Så länge jag kan minnas har jag varit intresserad av att pyssla, måla och fotografera. Under skoltiden stod jag ofta i mörkrummet och framkallade bilder. Jag minns fortfarande lukten av fix, den förväntansfulla känslan när bilden började växa fram och paniken när en klasskompis öppnade dörren och släpper in ljus när man hade massor med nytillverkade droppande bilder hängande på tork.

Min resa mot fotograf tog fart tack vare ett REA-klipp på Netonnet. 2011 köpte jag min första systemkamera, en Canon 550d, och jag var fast direkt!

Dotter, syster, sambo, matte och mamma. Epitet man kan sätta på mig. Älskar dom alla så det gör ont, ibland mer och ibland mindre. Jag är en person med mycket barnasinne kvar som älskar att vara kreativ och skapa.

Mitt mål med varje fotografering är att fånga känslor. En bild som förmedlar en känsla är för mig en spännande bild som man gärna tittar på om och om igen. Angusfoto då, varför heter jag som en biff? Ett genomtänkt genidrag, eller brist på idéer, fick det bli de första bokstäverna i mitt namn helt enkelt, Anna Gustafsson. Välkommen till mig, jag hoppas att vi ses!

Gravidfotografering

Gravidmagen är mitt absoluta favoritobjekt att fotografera! Varför då? Det finns inget mer magiskt än att se blivande föräldrars kärlek till sitt ofödda barn. Att få äran att fånga detta på bild är det absolut bästa jag vet och en stor ära. Dessutom anser jag att en gravid kvinna är något av det vackraste som finns och det är verkligen en ära för mig att få föreviga detta.

Utomhusfotografering

Jag äger ingen studio och fotograferar i stort sett alla mina kunder utomhus. Att fotografera utomhus ger vacker miljö och, enligt mig, det bästa sättet att få till livfulla bilder med mycket känsla. Jag har flera favoritställen runt om i Örebro beroende på årstid, tid på dagen och typ av porträttfotografering. Jag provar gärna nya ställen tillsammans med dig.

Min bildstil

Alla fotografer har olika bildstil och det är viktigt att man som kund gillar fotografens stil för att bli nöjd med resultatet. Jag vill beskriva min bildstil som mörk, murrig & mjuk. Jag gillar dova toner med få och matta färger. Jag dras till färger som är jordnära som svart, brunt, beige och grå. Jag bollar gärna klädval och miljöval tillsammans med dig för att våra tankar ska mötas på bilderna.